consultoria empresas
consultor empresa 3493506555
Home Finançament Vendre empresa Invertir a Rumania Els nostres Consultors Contactar

Invertir a Rumanía

Oferim el nostre assessorament en inversió a Rumania tant per a empreses com particulars donada la nostra experiència i coneixement de l’economía Rumana així com els bons resultats obtinguts , en aquest país emergent de la Unió Europea que ofereix interessants i segures oportunitats d’Inversió. Básicament a dos nivells:

Inversions Inmobiliàries a Rumanía.

Inversions Inmobiliàries per inversors o promotors inmobiliaris espanyols interessats en diversificar mercats i risc. La nostra àrea d’operacions està centrada bàsicament a l’àrea de Timisoara. Col.laborem amb els postres socis instal.lats a la plaça “Oficina de Inversiones en Rumanía”.

Desenvolupant tota la planificació i transformació de solars en terrenys finalistes per se desenvolupats de forma inmediata per empreses professionals del sector de la construcció; així com co.llaboracions via permutes, o permutes mixtes amb els postres propis terrenys o amb propietaris de qui tenim la seva confianza i mandats de venda.

Compra d’Empreses instal.lades a Rumanía.

Per motius de deslocalització, aprofitant la qualificada ma d’obra rumana, o amb l’objectiu de ser la plataforma d’entrada a un mercat emergent amb forta demanda de tot tipus de serveis i productes que compta amb més de 25 Milions de consumidors.

També l’hi pot interessar:
© Focus Partners, Via Augusta 158, 08006 - Barcelona