consultoria empresas
consultor empresa 3493506555
Home Finançament Vendre empresa Invertir a Rumania Els nostres Consultors Contactar

Recursos Humans

En la conjuntura actual la gestió dels Recursos Humans són el punt que ens permet una major diferenciació de la nostra competència.

Es per això que oferim els següents serveis:

Coaching

Programes de desenvolupament dels directius de la nostra companyia mitjançant programes de formació a mida (Lideratge, Innovació, Habilitats Directivts, etc)

Outplacment

Serveis d’acompanyament als directius o membres de la plantilla que s’han vist afectats per un acomiadament o falta de encaix en el projecte actual de l’empresa.

D’aquesta forma s’optimitza el període de transició des del lloc de treball actual de sortida cap a la búsqueda d’un nou lloc de treball.

Estudis de Clima.

Per identificar els frens i modus operandi de l’organització que impidiexen un desenvolupament totalment eficaç de les potencialitats dels components de la força laboral de la companyia.

Selecció i Recruiting

Serveis de búsqueda de professionals a partir de la definició del lloc de treball a cubrir i del perfil idoni que faciliti l’encaix del nou professional en l’organització.

Auditoria de Recursos Humans

Estudi dels perfils dels components de l’organització i diagnòstic dels llocs de treball per valorar el seu encaix amb les persones que els realitzen de cara a optimitzar l’eficiència dels Recursos Humans en el desenvolupament de la organització.

També l’hi pot interessar:
© Focus Partners, Via Augusta 158, 08006 - Barcelona