Fons Europeus NEXT GENERATION EU

El programa Next Generation EU constitueix la major dotació de fons que la Unió Europea ha posat fins ara a disposició de les empreses.

Des de FOCUS Partners oferim a les empreses interessades la preparació del seu expedient per accedir al primer tram -a fons perdut- que s’habilitarà les properes setmanes. Aquest finançament està dissenyat per a projectes empresarials orientats a la transformació digital i la transició ecològica.

Si la vostra empresa pot portar endavant un projecte d’inversió en aquest àmbit, aprofita aquesta oportunitat de finançar-lo a fons perdut.

Acompanyem en la planificació i execució del vostre projecte d’inversió i podem dur a terme totes les gestions per a l’obtenció dels fons NEXT GENERATION EU

Per a més informació, contacteu amb nosaltres aqui

Team Gathering

El bon treball de consultoria significa experiència, honestedat, tracte amb les persones i sentit comú. La metodologia és insuficient si no hi poses una gran dosi d’aquests valors.

Així ho entenem a FOCUS i ens ajuda a construir grups de treball:

Tant entre consultors per a un mateix projecte, com amb el client i el personal de l’empresa, fem equip !

 

Business Seminar

Contàriament a la creença popular, poder popular,parlar en públic no és una qualitat exclusiva d’algunes persones. Tots podem  captar l’atenció de l’oient, quan coneixem el tema i ens posem al lloc de l’audiència per escollir les  paraules:

Tots els consultors de FOCUS hem participat en seminaris i cursos com a ponents. Comunicar i fer formació és sovint una part del treball consultor.

Desplaçat dalt de tot