Suport a la direcció

Podem treballar en línia o en staff

Cada organització requereix una intervenció a mida, segons les circumstàncies, el clima intern i les necessitats de la direcció i l’equip. A FOCUS disposem de professionals sènior que assumeixen la responsabilitat de la gestió, de la col·laboració amb els equips directius i amb les persones que porten a terme el dia a dia de l’empresa.

I amb el nostre seguiment, la Direcció disposa d’informació permanent i acurada de la implementació de les decisions i la possibilitat de mantenir el rumb.

També a FOCUS hem desenvolupat llarga experiència també en assumir o assessorar la gestió financera.

I a més, oferim suport en el desenvolupament dels òrgans de governança, en concret en l’elaboració, disseny i execució de Consells d’Administració, Consells executius i altres òrgans de governança.

Ens posem al teu costat

El suport de FOCUS crea sinèrgia a totes les àrees

Metodologia Focus

L’experiència i la flexibilitat dels nostres consultors permeten establir solucions globals i crear sinèrgies entre departaments. Les necessitats sovint no són d’una sola àrea perque totes estan relacionades: un problema de marketing pot tenir el seu origen a finances o a producció… i la seva solució afectarà altres departaments. Treballem per tenir els resultats d’estructures eficients i permeables i ajudem a veure les opcions i conseqüències des de la globalitat i amb les actuacions precises.

Parlem

info@focuspartners.es

"La brúixola marca el camí, però no dispensa de remar."

Desplaçat dalt de tot